Cecilia Linhart

Om Cecilia

Cecilia Linhart arbetar efter devisen “promotes development of people & companies” (på svenska “främjar utveckling av människor & företag”). Det gör hon dels som coach med individen i fokus, dels som rekryterare med företagets behov i fokus.

  • Som coach stöttar hon individer i
    • att utveckla sig i sina uppdrag (chefsstöd).
    • att komma till rätt plats där de kan göra sitt allra bästa (karriärcoaching).
  • Som rekryterare hjälper hon företag att hitta rätt personer.

Cecilia har en bakgrund som coach, headhunter/rekryteringskonsult, försäljningschef, säljare och friskvårdskonsult. Hon har även utvecklat och sålt en innovativ båtdyna för fritidsbåtägare samt skrivit en faktaspäckad kokbok för studenter.

Coachen Cecilia

Cecilia har en förmåga att få klienter att gå från ett virrvarr av tankar till klarheter och tydliga målsättningar. Med stor närvaro och lyhördhet för klienten i mötet kombinerar Cecilia coaching med kunskapsdelning och vägledning. Tack vare sin erfarenhet från operativa affärsorienterade roller i näringslivet har hon god förståelse för både affären och de utmaningar många möter i högpresterande miljöer i internationella företag.

Som klient hos Cecilia drar man stor fördel av hennes goda kunskap om framgångsfaktorer i rekryteringsprocesser. Och om tillfället är rätt delar hon gärna med sig av sitt breda nätverk.

Rekryteraren Cecilia

Cecilia är tydlig, transparent och väldigt engagerad i sina rekryteringsuppdrag. Hon kör ett till två uppdrag i taget och ger varje pågående rekrytering sitt fulla fokus, något som både uppdragsgivare och kandidater brukar känna av. När ni är måna om ert arbetsgivarvarumärke är därför ett samarbete med Cecilia Linhart på K2 Search extra värdebringande. Med Cecilia får ni en gedigen och professionellt hanterad process, med kandidater som känner sig väl bemötta och omhändertagna oavsett de får jobbet eller inte.

Cecilia rekryterar främst chefer inom näringslivet; varav en hel del (men inte endast) inom IT, telekom och media samt rollerna VD, AO-chef och HR.

Cecilia sitter på bergstoppen

…och så här säger Cecilia själv: 

Jag älskar att få jobba med människor i utveckling, och det får jag verkligen göra både som rekryterare och coach. Att få ha rätt personer på plats – som kan och gillar sitt jobb! – bidrar till välmående och framgång för både företaget och människorna. Och som individ är det betydligt roligare att känna att man är på rätt plats, än tvärtom. Därför är det lika värdefullt för mig att få jobba med individperspektivet som företagsperspektivet.

Sagt om Cecilia som rekryterare & coach

Citaten kommer från ett axplock av emails till Cecilia eller enkätundersökningar gjorda efter coachprogram. Av konfidentialitetsskäl anges inga namn på personerna bakom citaten.

Närvarande, proffsig och styr mot mål

Cecilia är mycket närvarande. Hon ger ett trevligt bemötande med proffsigt och kunnigt intryck. Hon lyssnar bra, lägger på minnet och styr tillbaka till målet. /Man 48 år, försäljningsdirektör

Kompetent och anpassar situationen

Är mycket nöjd med Cecilias engagemang och anser hon vara väldigt kompetent och anpassar situationen efter mina behov. /Man 42 år, regionchef

Konkreta verktyg och tips

Verktygen jag har fått och hur jag ska tänka med CV, personligt brev och vid intervjuer var otroligt givande. /Kvinna 34 år, kundtjänstchef

1 2 3 6
Snabb-CV

Linkedin-profil

Yrkeskarriär: Karriärcoach och ledarutvecklare på Wise Consulting (pågående, som partner). Rekryterare och headhunter på K2 Search (pågående, som partner). Dessförinnan olika roller inom företagsförsäljning (IT, mjukvara, media, industri), eget företagande inom fritidsbåtsindustrin samt frilansande friskvårdskonsult.

Akademiska meriter: Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad. MI – Motiverande Samtal, GIH. Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet. Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle. Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet. Sammanlagt drygt 200 hp.

Övriga meriter: PCC Certifierad Coach by ICF, International Coach Federation. Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin (1 år). Försäljning, IHM Stockholm (1 år). Certifierad för person- och begåvningstesterna AlvaLabs, EQi-2.0 och EQi 360, PAPI3, Logiks, 16PF, BasIQ och Matrigma. Fartygsexamen klass VIII. Författare till boken “Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” utgiven av Pagina år 2017.

Kvalitetssäkring 

International Coaching Federation (ICF) är en global organisation som kvalitetssäkrar coaching som profession. Certifiering tilldelas professionellt utbildade coacher som uppfyller kraven på utbildning, konkret erfarenhet samt har påvisat en grundlig förståelse för ICFs kärnkompetenser och etiska riktlinjer. Att uppnå en certifiering inom ICF innebär att coachen påvisat engagemang, integritet, förståelse, coachfärdigheter och hängivenhet till sina klienter.

För att erhålla certifieringar från ICF krävs muntlig uppkörning,  avklarat skriftligt prov och hundratals dokumenterade timmar genomförd coaching (500+ tim för PCC, 100+ tim för ACC).

PCC badge
Cecilia är PCC Certifierad Coach genom ICF, International Coach Federation.
PCC Certificate for Cecilia Linhart
PCC certifikatet erhölls i oktober 2020
ACC badge
ACC certifieringen erhölls i januari 2019

Cecilia är medlem i “SFKM – Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin” och innehar ansvarsförsäkring.

Boken Studentmat - snabba rätter som boostar kropp & hjärna
Boken “Studentmat – snabba rätter som boostar kropp & hjärna”
Bild över alptoppar
Alperna på sommaren, fantastiskt vackert att vandra i!

Cecilia driver även några webbsidor på ideell basis:

Se även: Kontakt & företaget (Om ToTH)