Om Cecilia

Cecilia Linhart arbetar efter devisen ”promotes development of people & companies”, eller på svenska för att ”främja individers utveckling som genom sitt agerande också bidrar till organisationers utveckling”.

Cecilia har en bakgrund som coach, headhunter/rekryteringskonsult, försäljningschef, säljare och friskvårdskonsult. Hon har även utvecklat och sålt en innovativ båtdyna för fritidsbåtägare samt skrivit en faktaspäckad kokbok för studenter.

LinkedIn-profil

Coachen Cecilia

Cecilia har en förmåga att få klienter att gå från ett virrvarr av tankar till klarhet och tydliga målsättningar. Med stor närvaro och lyhördhet för klienten i mötet kombinerar Cecilia coaching med kunskapsdelning och vägledning. Tack vare egen erfarenhet från operativa affärsorienterade roller i näringslivet har hon god förståelse för de utmaningar många möter i högpresterande miljöer i internationella företag.

Som klient hos Cecilia kan du, om det blir aktuellt, dra fördel av hennes kunskap om framgångsfaktorer i rekryteringsprocesser.

Nu som chef för ett team av fantastiska rekryterare

Sedan maj 2023 arbetar Cecilia som Chef Rekrytering på Meritmind AB, ett konsultföretag som hjälper människor och företag till framgång inom ekonomiområdet. 

Snabb-CV

Cecilia har arbetat med rekrytering sedan 2010 och som coach sedan 2016. Dessförinnan med försäljning och som egenföretagare i olika konstellationer.

LinkedIn-profil 

Yrkesbakgrund: Områdeschef på Meritmind (pågående), rekryterare inom executive search samt coach på Skoog Stjerna, rekryteringskonsult på K2 Search, karriärcoach och ledarutvecklare på Wise Consulting. Dessförinnan olika roller inom företagsförsäljning (IT, mjukvara, media, industri), eget företagande inom fritidsbåtsindustrin samt friskvårdskonsult.

Akademiska meriter 207 hp:
  • Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad
  • MI – Motiverande Samtal, GIH
  • Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet
  • Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle
  • Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet
Övriga meriter:

PCC Certifierad Coach år 2020 av ICF, International Coach Federation.

Certifierad för person- och kapacitetstesterna:

  • AlvaLabs
  • EQi-2.0 och EQi 360
  • Matrigma, BasIQ, 16PF
  • PAPI3 och Logiks
  • UPP – Understanding Personal Potentiality

Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin (1 år). Försäljning, IHM Stockholm (1 år). Fartygsexamen klass VIII.

Certifiering som coach:

ICF kvalitetssäkrar coacher

International Coaching Federation (ICF) är en global organisation som kvalitetssäkrar coaching som profession. Certifiering tilldelas coacher som uppfyller kraven på utbildning, konkret erfarenhet samt har påvisat en grundlig förståelse för ICFs kärnkompetenser och etiska riktlinjer.

”Att uppnå en certifiering inom ICF innebär att coachen påvisat engagemang, integritet, förståelse, coachfärdigheter och hängivenhet till sina klienter.”

För att erhålla certifieringar från ICF krävs muntliga uppkörningar, avklarat skriftligt prov och hundratals dokumenterade timmar av genomförd coaching (500+ tim för PCC, 100+ tim för ACC).

Övrig info

Författare till boken “Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” utgiven av Pagina år 2017 (slutsåld 03/2023, finns ibland att köpa på begagnat-sajter för böcker).

Cecilia driver några webbsidor på ideell basis:

Se även: Kontakt

The book written by Cecilia Linhart

Kontakta Cecilia på

tel 0733 700 733

email cecilia@topofthehill.se