Om Cecilia

Cecilia Linhart arbetar efter devisen ”promotes development of people & companies” (på svenska ”främjar utveckling av människor & företag”). Det gör hon som coach med individen i fokus och som rekryterare med företagets behov i fokus.

Cecilia har en bakgrund som coach, headhunter/rekryteringskonsult, försäljningschef, säljare och friskvårdskonsult. Hon har även utvecklat och sålt en innovativ båtdyna för fritidsbåtägare samt skrivit en faktaspäckad kokbok för studenter.

Coachen Cecilia

Cecilia har en förmåga att få klienter att gå från ett virrvarr av tankar till klarheter och tydliga målsättningar. Med stor närvaro och lyhördhet för klienten i mötet kombinerar Cecilia coaching med kunskapsdelning och vägledning. Tack vare sin erfarenhet från operativa affärsorienterade roller i näringslivet har hon god förståelse för både affären och de utmaningar många möter i högpresterande miljöer i internationella företag. Som klient hos Cecilia drar man stor fördel av hennes goda kunskap om framgångsfaktorer i rekryteringsprocesser.

Rekryteraren Cecilia

Cecilia är tydlig, transparent och väldigt engagerad i sina rekryteringsuppdrag. Med Cecilia får ni en gedigen och professionellt hanterad process, med kandidater som blir väl bemötta oavsett de får jobbet eller inte. Cecilia rekryterar främst chefer inom näringslivet; varav en hel del (men inte endast) inom IT, telekom och media samt rollerna VD, AO-chef och HR. Du når henne som anställd hos K2 Search AB.

Cecilia sitter på bergstoppen

…och så här säger Cecilia själv: 

Jag älskar att få jobba med människor i utveckling, och det får jag verkligen göra både som rekryterare och coach. Att få ha rätt personer på plats – som kan och gillar sitt jobb! – bidrar till välmående och framgång för både företaget och människorna. Och som individ är det betydligt roligare att känna att man är på rätt plats, än tvärtom. Därför är det lika värdefullt för mig att få jobba med individperspektivet som företagsperspektivet.

Snabb-CV

Linkedin-profil

Yrkeskarriär: Rekryterare och headhunter på K2 Search (pågående). Karriärcoach och ledarutvecklare på Wise Consulting. Dessförinnan olika roller inom företagsförsäljning (IT, mjukvara, media, industri), eget företagande inom fritidsbåtsindustrin samt frilansande friskvårdskonsult.

Cecilia har arbetat med rekrytering sedan 2010 och som coach sedan 2016.

Akademiska meriter: Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad. MI – Motiverande Samtal, GIH. Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet. Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle. Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet. Sammanlagt 207 hp.

Övriga meriter: PCC Certifierad Coach by ICF, International Coach Federation. Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin (1 år). Försäljning, IHM Stockholm (1 år). Certifierad för person- och begåvningstesterna AlvaLabs, EQi-2.0 och EQi 360, PAPI3, Logiks, 16PF, BasIQ och Matrigma. Fartygsexamen klass VIII. Författare till boken “Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” utgiven av Pagina år 2017.

Kvalitetssäkring 

International Coaching Federation (ICF) är en global organisation som kvalitetssäkrar coaching som profession. Certifiering tilldelas professionellt utbildade coacher som uppfyller kraven på utbildning, konkret erfarenhet samt har påvisat en grundlig förståelse för ICFs kärnkompetenser och etiska riktlinjer. Att uppnå en certifiering inom ICF innebär att coachen påvisat engagemang, integritet, förståelse, coachfärdigheter och hängivenhet till sina klienter.

För att erhålla certifieringar från ICF krävs muntlig uppkörning,  avklarat skriftligt prov och hundratals dokumenterade timmar genomförd coaching (500+ tim för PCC, 100+ tim för ACC).

Cecilia Linhart PCC badge

PCC Certificate for Cecilia Linhart

PCC certifikatet erhölls i oktober 2020

ACC badge

ACC certifieringen erhölls i januari 2019. 

Boken Studentmat - snabba rätter som boostar kropp & hjärna

Boken ”Studentmat – snabba rätter som boostar kropp & hjärna”

Bild över alptoppar

Alperna på sommaren, fantastiskt vackert att vandra i!

Cecilia driver även några webbsidor på ideell basis:

Se även: Kontakt & företaget (Om ToTH)