Cecilia Linhart

Om Cecilia

Cecilia Linhart har en bakgrund som headhunter/rekryteringskonsult, försäljningschef, säljare och friskvårdskonsult. Hon har även utvecklat och sålt en innovativ båtdyna för fritidsbåtägare samt skrivit en faktaspäckad kokbok för studenter.

Coachen Cecilia

Cecilia har en förmåga att få klienter att gå från ett virrvarr av tankar till klarheter och tydliga målsättningar. Med stor närvaro och lyhördhet för klienten i mötet kombinerar Cecilia coaching med kunskapsdelning och rådgivning. Som coach upplever många Cecilia som trygg och strukturerad. Tack vare sin långa erfarenhet från operativa affärsorienterade roller i näringslivet har hon god förståelse för både affären och de utmaningar man kan möta i högpresterande miljöer i internationella företag.

Cecilias coachstil utmärks av lyhördhet i kombination med en utmärkande god förmåga att hålla i tråden och strukturen i samtalen. Ibland agerar hon mentorcoach, utbildare eller rådgivare för att utrusta klienten med en vidare bild som hjälper hen att komma framåt i sin tankegång.

Som Klient hos Cecilia drar man stor fördel av hennes mycket goda kunskap om framgångsfaktorer i rekryteringsprocesser. Och om tillfället är rätt delar hon gärna med sig av sitt breda nätverk.

Citat från några av Cecilias klienter:

Citaten kommer från enkätundersökningar gjorda efter avslutade coachingprogram med Cecilia. Av konfidentialitetsskäl anges inga namn på personerna bakom citaten.

Närvarande, proffsig och styr mot mål

Cecilia är mycket närvarande. Hon ger ett trevligt bemötande med proffsigt och kunnigt intryck. Hon lyssnar bra, lägger på minnet och styr tillbaka till målet. /Man 48 år, försäljningsdirektör

Kompetent och anpassar situationen

Är mycket nöjd med Cecilias engagemang och anser hon vara väldigt kompetent och anpassar situationen efter mina behov. /Man 42 år, regionchef

Konkreta verktyg och tips

Verktygen jag har fått och hur jag ska tänka med CV, personligt brev och vid intervjuer var otroligt givande. /Kvinna 34 år, kundtjänstchef

Cecilia sitter på bergstoppen

…och så här säger Cecilia själv: 

Jag älskar karriärcoaching! Kan det finnas något viktigare än att må bra i sitt jobb? Eller att bara ha ett jobb att kunna må bra i? Det är liksom basen för många av oss; att ha ett jobb som ger ekonomisk trygghet och att i det, med alla timmar som vi lägger på jobbet, kunna trivas med det man gör. För mig är karriär ett generellt ord som beskriver vad vi gör, inte någon trappa där man förväntas kliva uppåt. Det är mycket roligare att se sin karriär som ett öppet fält och en del av livet med många möjliga vägar att ta.

Snabb-CV

Linkedin-profil

Yrkeskarriär: Karriärcoach och ledarutvecklare på Wise Consulting (pågående, som partner). Rekryterare och headhunter på K2 Search (pågående, som partner). Dessförinnan olika roller inom företagsförsäljning, eget företagande inom fritidsbåtsindustrin samt frilansande friskvårdskonsult.

Akademiska meriter: Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad. MI – Motiverande Samtal, GIH. Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet. Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle. Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet. Sammanlagt drygt 200 hp.

Övriga meriter: ACC Certifierad Coach by ICF, International Coach Federation (har +500 coachtimmar). Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin (1 år). Försäljning, IHM Stockholm (1 år). Certifierad för person- och begåvningstesterna EQi-2.0 och EQi 360, PAPI3, Logiks, 16PF, BasIQ och Matrigma. Fartygsexamen klass VIII. Författare till boken “Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” utgiven av Pagina 2017.

Kvalitetssäkring 

ICF ACC - Cecilia Linhart

Cecilia är ACC Certifierad Coach genom ICF, International Coach Federation.

Cecilia är medlem i “SFKM – Skandinaviska Förbundet Komplementärmedicin” och innehar ansvarsförsäkring.

Boken Studentmat - snabba rätter som boostar kropp & hjärna
Boken “Studentmat – snabba rätter som boostar kropp & hjärna”
Bild över alptoppar
Alperna på sommaren, fantastiskt vackert att vandra i!

Cecilia driver även några webbsidor på ideell basis:

Se även: Kontakt & företaget (Om ToTH)