Om Cecilia

Cecilia Linhart arbetar efter devisen ”promotes development of people & companies” (på svenska ”främjar utveckling av människor & företag”). Det gör hon som coach med individen i fokus och som rekryterare med företagets behov i fokus.

Cecilia har en bakgrund som coach, headhunter/rekryteringskonsult, försäljningschef, säljare och friskvårdskonsult. Hon har även utvecklat och sålt en innovativ båtdyna för fritidsbåtägare samt skrivit en faktaspäckad kokbok för studenter.

LinkedIn-profil

Coachen Cecilia

Som coach har Cecilia en förmåga att få klienter att gå från ett virrvarr av tankar till klarhet och tydliga målsättningar. Med stor närvaro och lyhördhet för klienten i mötet kombinerar Cecilia coaching med kunskapsdelning och vägledning. Tack vare sin erfarenhet från operativa affärsorienterade roller i näringslivet har hon god förståelse för både affären och de utmaningar många möter i högpresterande miljöer i internationella företag. Som klient hos Cecilia drar man också fördel av hennes goda kunskap om framgångsfaktorer i rekryteringsprocesser.

Rekryteraren Cecilia

Cecilia är tydlig, transparent och starkt engagerad i sina rekryteringsuppdrag. Med Cecilia får ni en gedigen och professionellt hanterad process, med kandidater som blir väl bemötta oavsett de får jobbet eller inte. Cecilia rekryterar främst chefer inom näringslivet; varav en hel del (men inte endast) inom IT, telekom och media samt rollerna VD, AO-chef och HR.

Du når henne som anställd hos Skoog Stjerna AB.

...och så här säger Cecilia själv:

...och så här säger Cecilia själv:

”Jag älskar att få jobba med människor i utveckling och det får jag verkligen göra i båda rollerna som rekryterare och coach. Att få ha rätt personer på plats – som kan och gillar sitt jobb! – bidrar till välmående och framgång för både företaget och människorna. Som individ är det betydligt roligare att känna att man är på rätt plats, än tvärtom. Därför är det lika värdefullt för mig att få jobba med individperspektivet som företagsperspektivet.”

Snabb-CV

Cecilia har arbetat med rekrytering sedan 2010 och som coach sedan 2016. Dessförinnan med försäljning och som egenföretagare i olika konstellationer.

LinkedIn-profil 

Yrkeskarriär: Rekryterare inom executive search samt coach på Skoog Stjerna AB (pågående). Tidigare rekryteringskonsult på K2 Search, karriärcoach och ledarutvecklare på Wise Consulting. Dessförinnan olika roller inom företagsförsäljning (IT, mjukvara, media, industri), eget företagande inom fritidsbåtsindustrin samt frilansande friskvårdskonsult.

Akademiska meriter 207 hp:
  • Coachande Ledarskap, Högskolan Kristianstad
  • MI – Motiverande Samtal, GIH
  • Organisation & Ledarskap, Mittuniversitetet
  • Friskvårdspedagog, Högskolan i Gävle
  • Fysiologi & Naturmedicin, Karolinska Institutet
Övriga meriter:

PCC Certifierad Coach av ICF, International Coach Federation.

Certifierad för person- och begåvningstesterna:

  • AlvaLabs
  • EQi-2.0 och EQi 360
  • Matrigma, BasIQ, 16PF
  • PAPI3 och Logiks
  • UPP – Understanding Personal Potentiality

Ayurvedisk Hälsorådgivare, Skandinaviska Ayurveda-Akademin (1 år). Försäljning, IHM Stockholm (1 år). Fartygsexamen klass VIII.

Certifierad coach av ICF, International Coach Federation:

Cecilia Linhart PCC badge
ICF kvalitetssäkrar coacher

International Coaching Federation (ICF) är en global organisation som kvalitetssäkrar coaching som profession. Certifiering tilldelas coacher som uppfyller kraven på utbildning, konkret erfarenhet samt har påvisat en grundlig förståelse för ICFs kärnkompetenser och etiska riktlinjer.

”Att uppnå en certifiering inom ICF innebär att coachen påvisat engagemang, integritet, förståelse, coachfärdigheter och hängivenhet till sina klienter.”

För att erhålla certifieringar från ICF krävs muntliga uppkörningar, avklarat skriftligt prov och hundratals dokumenterade timmar av genomförd coaching (500+ tim för PCC, 100+ tim för ACC).

Övrig info

Författare till boken “Studentmat: snabba rätter som boostar kropp & hjärna” utgiven av Pagina år 2017.

Cecilia driver några webbsidor på ideell basis:

Se även: Kontakt

The book written by Cecilia Linhart

Kontakta mig på

tel 0733 700 733

email cecilia@topofthehill.se