Inspoföreläsningar

En kort kärnfull föreläsning är som en vitamininjektion. Det kan vara startskottet som tar er över tröskeln till att få in nya vanor, eller ett avbrott i vardagen med input till nya perspektiv i livet. Mina ämnen rör sig kring hur vi som människor kan främja vårt välmående i näringslivet. En inspoföreläsning är 45-90 min.

En inspoföreläsning passar när ni vill: 

  • Inspirera medarbetarna till att börja tänka i nya banor.
  • Ta första klivet in i en förändring/utveckling.
  • Bryta av och lyfta energin med extern talare på konferens.

Exempel på aktuella ämnen:

  • Hjärnan utmanar oss – att bejaka och använda den
  • Lycka – om, strävandet, känslan > hur öka?
  • Mat som bygger starkt immunförsvar – om IFD
  • Resiliens och självledarskap för hållbarhet & ökat välmående
  • Ayurveda i näringslivet

…eller låt oss skräddarsy titel och innehåll som passar er!

Gul blomma mot himlen

Främja välmåendet i näringslivet

När vi mår bra ökar vår arbetsglädje och effektivitet. Eftersom vårt mående påverkas av många olika faktorer kan innehållet i föreläsningarna variera; från att vara breda övergripande till mer nischade med utvalda delar.

Inspiration bidrar till nya tankar som i sin tur kan leda till nya beteenden!

Kanske frågar du dig vad en kort inspirationsföreläsning egentligen ger? Det är ju beteendeförändringar som kan göra verklig skillnad. Och visst är det så! Men före vårt agerande ligger en tanke – och den som tillåter sig att omvända en omedveten mindre klok tanke, till en medveten mer klok tanke, kommer agera därefter.

Med information och kunskap som berör oss alla i enkelt och lättillgängligt format kan nya insikter, tankar och perspektiv ta plats. Det kan locka till utveckling och öppna upp för viljan att testa nya beteenden. Frön sås, som med bevattning kan växa sig till friska plantor i form av nya goda vanor. En inspoföreläsning sätter de där fröna.

Mia Frick och Cecilia Linhart föreläser om hållbarhetIbland är vi två som talar. Det bidrar till skön dynamik, som på bilden: Cecilia Linhart (th) tillsammans med Mia Frick (tv) på Wise Consulting. Här talar vi om Hållbarhet och Work-Life-Balance.

Låt er inspireras med en inspoföreläsning!

Önskar ni ett skräddarsytt upplägg? Se Konsult per timme, eller kontakta mig .